به سایت پارسمان شیمی خوش آمدید

زیر مجموعه گروه پارسمان

بتن ژئوپلیمری

بتن ژئوپلیمری

بتن ژئوپلیمر (GPC) – جایگزین سازگار با محیط زیست بتن است که از پسماندهای جانبی صنعتی مانند خاکستر بادی (ضایعات نیروگاه‌های حرارتی) و سرباره کوره دانه‌بندی شده (ضایعات حاصل از تولید آهن) به‌عنوان جایگزین کامل برای سیمان پرتلند معمولی (OPC) در بتن استفاده می‌شود. در نتیجه بتن ژئوپلیمری انتشار CO2 را تا 80 درصد کاهش می‌دهد. ژئوپلیمر به‌عنوان تضمین پایداری، اهمیت و مقبولیت پیدا کرده است.
بعد از سیمان پرتلند معمولی (OPC)، بتن ژئوپلیمری (GPC) پیشرفته‌ترین شکل بتن است. بتن ژئوپلیمری دارای مزایای بسیاری از جمله بهبود خواص مقاومت و دوام است. علاوه بر این، هنگامی که محصولات جانبی صنعتی مانند خاکستر بادی و سرباره کوره دانه‌بندی شده زمینی (GGBS) به GPC اضافه می‌شوند، این منجر به مزایایی مانند کاهش انتشار دی‌اکسیدکربن، توانایی استفاده مجدد از مواد زائد و در نتیجه زمین‌های ارزشمند را از تبدیل شدن به زمین‌های بی‌ارزش نجات می‌دهد و همچنین باعث کاهش محوطه‌های زباله، کاهش هزینه‌ها و غیره نیز می‌شود. علاوه بر این، انرژی مورد نیاز برای استخراج مواد خام نیز کاهش می‌یابد.

علاوه بر این، انرژی مورد نیاز برای استخراج مواد خام نیز کاهش می یابد.

مزایای بتن ژئوپلیمری

استفاده مجدد از زباله‌های صنعتی

استفاده مجدد از زباله‌های صنعتی

سازگار با محیط زیست

سازگار با محیط زیست

پایدار

پایدار

کاهش گرمایش زمین

کاهش گرمایش زمین

کاهش انتشار CO2

کاهش انتشار CO2

ژئوپلیمریزاسیون
بتن ژئوپلیمر GPC - جایگزین سازگار با محیط زیست بتن

اصلاح /تعمیر مشکل فرورفتن دال‌های بتنی با استفاده از بتن ژئوپلیمیری به جای روش‌های سنتی

تزریق عمیق بتن ژئوپلیمر فرآیندی است که از خواص انبساط ترکیبی از رزین‌های ژئوپلیمر منحصربه‌فرد با تکنیک‌های تخصصی برای افزایش ظرفیت باربری خاک‌های فونداسیون با ظرفیت ناکافی در عمق ساختمان‌ها و سازه‌ها استفاده می‌شود.
مواد کامپوزیت به سرعت به یک ماتریس قوی، پایدار و بادوام تبدیل می‌شوند که از نظر محیطی خنثی است.

 

بتن ژئوپلیمری

فرآیند: شرایط خاک بررسی می شود تا مشخص شود که تا چه عمقی در خاک نیاز هست تا ژئوپلیمر تزریق شود و چه نوع موانعی را می‌توان در خاک برای درک الزامات اتصال خاک یافت. سپس ژئوپلیمر به عمق مورد نظر مستقیماً در زیر شالوده‌ها تزریق می‌شود.
اکثر مشکلات فرونشست را می‌توان با گسترش تزریق رزین ساختاری با حداقل وقفه در کار، به سرعت و با صرفه اقتصادی برطرف کرد.

بتن ژئوپلیمری
بتن ژئوپلیمری

در این روش تعمیر، ساختمان‌های کارخانه و انبار، طبقات و راهروها ممکن است به دلیل از دست دادن پشتیبانی زمین دچار مشکل شوند.
این فرآیند که اغلب به عنوان بلند کردن دال یا بلند کردن کف بتنی از آن یاد می‌شود، سریع و تمیز است: بدون حفاری، بدون آب، بدون گرد و غبار سیمان، بدون کثیفی. بر خلاف زیرسازی بتنی لازم نیست روزها منتظر ماند تا سیمان جدید خشک و عمل‌آوری شود. لیفتراک‌ها، جک‌های پالت و کامیون‌ها می‌توانند تنها 30 دقیقه پس از اتمام تزریق دال در منطقه راه‌اندازی و شروع به کار کنند. اسلب‌های متحرک و فرو رفته معمولاً می‌توانند مجدداً پشتیبانی شوند، مجدداً تراز شده و ذخیره شوند، مگر اینکه به شدت ترک بخورند. رزین انبساط سازه‌ای (ژئوپلیمر) می‌تواند صفحات فرو رفته را مجدداً تراز کند.

با استفاده از تزریق ژئوپلیمر، معمولاً تنها چند ساعت طول می‌کشد تا راه‌های ورودی، اسکله‌های بارگیری، قسمت‌های مقاوم و پارکینگ‌ها هموار شود. حتی سنگین‌ترین وسایل نقلیه، لیفتراک‌ها، کامیون‌ها و هواپیماهای مسافربری می‌توانند تنها 30 دقیقه پس از اتمام کف‌سازی به آرامی کار کنند. در این روش تعمیر، حداقل وقفه در جریان ترافیک وجود دارد.

 

 

 

بتن ژئوپلیمری

M.Gh.