سازه های بتنی یکپارچه یکی از نوآورانه ترین اشکال ساخت و ساز بتن است که امروزه در دسترس شرکت ها قرار گرفته است.
در برخی شرایط، ساخت بتنی یکپارچه شکل بسیار جذابی از ساخت و ساز است که می تواند کار را سریعتر از روش های دیگر انجام دهد. همانطور که خدمات ساخت و ساز بتنی را در نظر می گیرید، درباره تاریخچه ساخت و ساز بتن یکپارچه به همراه مزایا و معایب آن بیشتر بررسی میکنیم.
ساختن سازههای بتنی یکپارچه روشی است که در آن دیوارها و دالها با هم ساخته میشوند. در این روش بتن سیمانی تازه در سیستم قالب آلومینیومی سبک که دارای میلگردهای تقویتی برای دستیابی به استحکام لازم میباشد، ریخته می شود. از آنجایی که دیوارها و اسلبها یکباره قرار داده میشوند، عملیات بسیار سریع است.
معماری یکپارچه به نوعی ساختمان اطلاق میشود که از یک تکه مصالح ریختهگری، کندهبرداری یا کندهکاری شده است. از نظر تاریخی، ساختمان های یکپارچه با کنده کاری اتاق ها و سایر ویژگی ها در صخره ها ساخته می شدند. ساخت بتنی یکپارچه شبیه معماری یکپارچه است. به طور خاص، به ساختاری اطلاق می شود که از بتن تشکیل شده که همه اجزای آن را در یک زمان ساخته شده باشد.
ساخت و ساز گام به گام رایجترین نوع روش ساخت است. یک پروژه ساخت و ساز گام به گام در مراحل متمایز تکمیل میشود و نه یکباره. در مقابل، ساخت و ساز بتن یکپارچه به یک فرآیند ساخت و ساز اشاره دارد که در یک زمان کامل شده است. از آنجایی که ساخت بتن یکپارچه بیشتر در فونداسیونها مورد استفاده قرار میگیرد، در ادامه دو روش مختلف پیسازی را با هم مقایسه میکنیم.
پایه های بتنی سنتی بر ساخت و ساز پلکانی تکیه دارند. این فرآیند دارای سه بخش اصلی است:
سازه یکپارچه برای دالهای فونداسیون یکی از رایجترین جایگزینها برای پیهای پلهای است. دالهای یکپارچه بهجای اینکه فونداسیون را به چند قطعه تقسیم کنند، دال بتنی و پایههای فونداسیون را در یک آیتم ترکیب میکنند. در این روش اسلب و پایه را همزمان میریزید، که به شما کمک میکند پروژههای خود را سریعتر تکمیل کنید.
در مقایسه با پایههای سنتیتر، پایههای یکپارچه بسیار نازکتر هستند. بهطور معمول، فونداسیونهای این پیها از پایه تا کف فقط حدود 12 اینچ خواهد بود و ضخامت پایه فقط حدود چهار اینچ خواهد بود. در حالی که میتوان از برخی تجهیزات حفاری تخصصی برای حفاری در زمین استفاده کرد تا کار را سریعتر انجام دهد، شما معمولاً میتوانید حفاری را با دست انجام دهید زیرا فقط باید چند اینچ در زمین حفاری کنید.
M.Gh.